Navigation Menu+

And i sojasauce

Posted on dec 3, 2017 by in And |

Ingredienser: (4 pers.)

500 g tilberedt og plukket and eller kylling

Sauce:
1 dl soja
3 dl varm bouillon
4 spsk. sukker

1 spsk. maizena
2 fed hakket hvidløg
2 spsk. stødt koriander

½ tsk. kanel

1 tsk. stødt gurkemeje

½ tsk. spidskommen

½ tsk. peber

 

Grøntsager:

100 g sukkerærter

200 peberfrugt i strimler

1 bundt forårsløg i skiver
Fremgangsmåde:
Steg hvidløg, krydderierne og forårsløgene af i neutral olie i 2-3 minutter. Tilsæt det plukkede andekød og rør godt i et par minutter yderligere. Tilsæt bouillon og soja og lad det koge op. Rør maizena ud i lidt vand og jævn saucen, når den koger. Lad det simre lidt og vurder om du evt. vil have saucen lidt tykkere – det er smag og behag.

Lad til sidst peberfrugt og sukkerærter koge med i saucen 5 minutter og server herefter til ris eller nudler.