Navigation Menu+

Bønnemix – nem og mættende salat

Posted on jul 2, 2018 by in Salat, Tilbehør, Vegetarisk |

Ingredienser: (4 pers.)

400 g edamamebønner (frost)

200 g kidneybønner (dåse)

200 g kikærter (dåse)

400 g majs (frost eller dåse)

2 spsk olivenolie

1 spsk citronsaft

Lidt salt og peber

 

Fremgangsmåde:

Hæld kogende vand over edamamebønnerne (og majsene, hvis de er fra frost) og lad dem stå i 10 minutter til de er tøet og gennemvarme. dræn lagen fra kikærterne og kidneybønnerne (og majsene hvis de er fra dåse), og skyl dem godt for overskudslage. Vend alle bønner og grøntsager sammen i en skål, og tilsæt olie og citronsaft. Smag til med salt og peber (gerne friske krydderurter eller chili) og server til en vegetarret, grillmad eller fisk, eller for sig selv som en måltidssalat.