Navigation Menu+

Cremet salat med spidskål og radiser

Posted on jan 14, 2018 by in Salat |

Ingredienser: (4 pers.)

 

1 helt lille spidskål

200 g radiser

1 lille løg

2 æbler

 

1 spsk. cremefraiche/yoghurt

2 spsk. mayonnaise

1 spsk. citronsaft

i knivspids sukker, salt og peber

 

Fremgangsmåde:

Rør cremefraiche, mayonnaise, citronsaft og krydderier sammen. Smag om syre, sødme og salt passet til din smag.

Skær løget i tern og rør i dressingen. Del spidskålet i 4 kvarte og fjern stokken. Snit spidskålen i tynde strimler. Vask og skær toppen af radiserne og skær dem i skiver. Til sidst skæres æblerne i kvarte, befries for kernehuset og snittes i grove tern. Nu skal alle grøntsagerne vendes i sammen i dressingen, så de er godt dækkede. Så er salaten klar til servering.