Navigation Menu+

Kylling i græskarsauce

Posted on okt 21, 2017 by in kylling |

Ingredienser: (4 pers.)

500 g kyllingebryst i tern

500 g hokkaido græskar i tern

100 g tomatpure

1 stort løg i tern

3 fed hvidløg

1 dl fløde

2 dl bouillon

2 spsk. paprika

Olie til stegning

Salt og peber efter smag

 

Fremgangsmåde:

Steg løg, hvidløg og tomatpure af i olien ved medium varme i 5 minutter. Tilsæt kyllingen og brun den godt af i ca. 10 minutter. Tilsæt nu græskaret sammen med bouillonen og paprikaen og lad det simre ved medium varme, til græskaret er mørt. Slut af med fløden og lad retten koge ind, så fløden tykner saucen og samler retten. Dette tager ca. 15.20 minutter. Smag til med salt og peber.

Server med pasta eller ris.