Navigation Menu+

Morgenmadsmuffins

Posted on sep 2, 2018 by in Bagning, Brunch, Morgenmad, Snacks, Vegetarisk |

Ingredienser: (9 stk.)

3 bananer

4 æg

100 g havregryn

1 knivsspids salt

1 knivspids bagepulver

Valgfrit: hakket chokolade, nødder, vanilje, kardemomme eller kanel.

 

Fremgangsmåde:

Blend æggene med bananerne. Rør salt og evt. valgfrit krydderi i (jeg brugte kardemomme, vanilje og chokolade på toppen).  Tilsæt havregryn og bagepulver og rør godt. Lad dejen stå i 10 minutter, imens ovnen forvarmer på 175 grader (almindelig ovn). Fordel dejen i 8-9 muffinforme (jeg købte nogle i fakta som holder på formen, så dejen ikke flyder ud).  Bag dem i 20 minutter, til de er faste og let gyldne på toppen. Jeg lagde et lille stykke pålægschokolade på toppen, så det kunne smelte fast på mine muffins.

Så er der nem morgenmad eller et hurtig snack på farten.