Navigation Menu+

Pasta Puttanesca

Posted on aug 16, 2017 by in Vegetarisk |

Ingredienser: (4 pers.)

250 g oliven uden sten (jeg brugte sorte)

100 g ansjoser (kan udelades)

65 g kapers

2 fed hvidløg

1 lille løg

1 dåse hakkede tomater

Olivenolie til stegning

 

500 g spaghetti

 

Fremgangsmåde:

Hak løg, hvidløg meget fint. Blend oliven, ansjoser og kapers i en minihakker. Varm olien op i stor pande, gerne med høje kanter og svits løg og hvidløg. Når løg og hvidløg er klare, tilsættes de hakkede oliven, ansjoser og kapers. Steg det går igennem, og tilsæt herefter 1 dåse hakkede tomater. Lad saucen simre ved medium varme, så den koger godt ind. Imens saucen simre, koges pastaen i rigeligt og saltet vand.

Når pastaen er kogt, samles retten ved at det drænede spaghetti hældes over i panden med sauce og vendes godt rundt, til at alt spaghettien er dækket af et tyndt lag sauce.

Server med et drys parmesan som en hovedret med en salat til eller som tilbehør til fisk eller fjerkræ.