Navigation Menu+

Rodfrugt rösti i fad

Posted on nov 12, 2017 by in Tilbehør |

Ingredienser: (4 personer)

 

500 g blandede rodfrugt*

1 æg

1 tsk. salt

2spsk. Olie

 

Fremgangsmåde:

Riv alle rodfrugterne på et rivejern eller i en foodprocessor. Vend rodfrugterne med salt, og lad dem stå ½ time og trække vand ud. Dræn vandet efter de 30 minutter ved at kramme det i håndfulde. Nu skal rodfrugterne røres med æg og olie og de krydderier man har lyst til. Jeg brugte peber, gurkemeje og hvidløg, men krydderurter er også rigtig godt at bruge.

Röstien bages i 45 minutter ved 180 grader varmluft, til den er mør og gylden på toppen. Giv evt. lidt grill til sidst, så toppen brunes lidt mere af.

Så er den klar til servering.

 

*(Jeg brugte sød kartoffel, pastinak, græskar og knoldselleri – brug opskriften til at rydde op i køleskabets grøntsagsskuffe)