Navigation Menu+

Tomatsalat med edamamebønner og ramsløg

Posted on apr 29, 2017 by in Salat |

Tomatsalat med edamamebønner, ramsløg og pinjekerner

 

Ingredienser: (4 pers.)

400 g tomater

300 g edamamebønner (fås afskallede på frost)

1 lille bundt ramsløg

65 g pinjekerner

0,5 dl æbleeddike

3 spsk. Sirup/honning

½ tsk. salt

 

Fremgangsmåde:

Rist pinjekernerne til de er gyldenbrune og stil dem til side imens salaten forberedes.

Skær tomaterne i grove stykker og læg dem i en serveringsskål. Hæld æbleeddike, salt og sirup/honning henover og lad det marinere. Tø de frosne edamamebønner ved at hælde kogende vand henover og lad dem stå i 4-5 minutter. Dræn dem og tilsæt dem til tomaterne. Skyl ramsløgene og skær dem i strimler. Tilsæt dem salaten lige inden servering sammen med pinjekernerne.

Så er der klar til servering.